Concurs!

Orasul meu … VisUrat organizeaza un concurs si m-am hotarat sa particip si eu . Tema concursului este “Ce`ai schimba in orasul tau?”. Bun… concurs…premii…uraaa!… Nu-i asa… trebuie sa arat fata adevarata a orasului de sub Tampa. Sunt multe, excluzand cartierele marginase…tin sa mentionez urmatoarele:
Traficul: Ok…voi(n.r. Primaria) modernizeaza strazile… dar nici sa stati 3 luni pentru 100 de metrii de strada, traficul la ora 8 si 17 sa fie paralizat, circulandu-se cu 5m/h.
Utilitati: Ati schimbat tevi de apa… e bine… ati lasat gaurile in asfalt… daca nu ai 4×4 … asta e…nu e bine… si unde mai pui ca ati scumpit gazul si apa.
Transportul public: Dupa ce ca, calatorim ca sardelele sau ca Chinezii de acum 3 posturi, mai platim si 1,5 lei/calatorie.
Posta: Nu stiu cum se face, dar cand am si eu treaba la Posta Romana, se duc toti mosnegii sa stea la coada. Cred ca ma urmaresc… si cand ma duc eu la Posta se duc inaintea mea cam 200 de mosnegi (hai ca sunt paranoic).
Alocatia: Mi-am facut si eu cont la BRD, cu speranta ca poate alocatia vine la timp. Si asa a fost [ NOT ]. Alocatia tine mortis sa intarzie de peste 1 saptamana.

Cam atat … momentat… VisUrat si IasiPlus

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: