Campanie electorala

Astazi,cand mergeam la scoala pe la 9 dimineata, mare mi-a fost mirarea cand am vazut 2 nene, angajati ai Vectra Grup, cu doua coase electrice, care tundeau iarba din gradinile mosnegilor din Astra. Am mai vzut chestii din astea, dar erau facute in parcul Central. Atunci nu m-am mirat…acum chiar tund ei iarba peste tot? Pana acum nici macar nu ridicau gunoiul de la ghene, dar in ultimele 6 luni s-au apucat sa faca parcari oriunde au gasit un spatiu verde,o gradina, un loc liber. Ok…poate s-au desteptat… dar cand am fost sa intreb pe unul din cei de ce prestau aceste munci, au spus ca ei sunt in pauza de masa (desi era 9 dimineata-ciudat) si trebuie sa vorbesc cu un nene cu sapca albastra, nene ce era numit „sef”. Am zis „ok..hai la sefu`” … Am intrat in vorba cu el, si ca un cetatean platitor de taxe, am intrebat cine plateste firma Vectra Grup. El foarte senin mi-a raspuns ca „Primaria”.
Atunci mi-a dat de gandit… E campanie electorala, cum de ei fac parcari,strazi si tund iarba, chestii ce inainte nici nu stiau cum sa le faca, deci… prin urmare… Parsiv George Scripcaru asta…

Nu uitati ca aceste randuri sunt parerea mea proprie si personala si nu incerc sa influentez,acuz sau discrimina pe nimeni!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: